JS Ventilation A/S
Malervangen 9, 2600 Glostrup
Tlf.: +45 4342 2010
Mail: js@js-ventilation.dk

profil

JS Ventilation A/S
Malervangen 9,
2600 Glostrup
Tlf.: +45 4342 2010
Mail: js@js-ventilation.dk

mobilprofil
energi
denmark  united kingdom
denmark  united kingdom
energi

Energioptimering med markante besparelser 

Ønsker du at mindske dit energiforbrug? Hos JS Ventilation hjælper vi dig med energioptimering, der kan give dig markante besparelser og et mere fornuftigt energiforbrug.


Få overblik og effektiv styring af energiforbruget
Drift og vedligeholde er vigtige elementer at se på, når et ventilationssystems energiforbrug skal beregnes og optimeres. Vi fremlægger en analyse af dit energiforbrug, så du kan få et overblik over de største og vigtigste områder, hvor du kan spare på en energioptimering.

Energi har udviklet sig til en betydelig omkostning, så det er afgørende at finde den bedste løsning for fremtiden. Vi har erfaring med, at der kan hentes op til 40 – 50 % med målrettede investeringer og justeringer. Det betyder, at energibesparelser via optimeret ventilation kan betale sig tilbage på blot 2-3 år.

Med vores rådgivning inden for energioptimering bliver det muligt at søge om midler fra de statslige puljer, der er afsat til energibesparende projekter. 

     

Vi kan tilbyde at indarbejde ventilationsinvesteringer i din virksomheds budgetter med et realistisk billede af besparelserne og de planlagte investeringer i fremtiden.

Rådgivning om energioptimering
Hos JS Ventilation har vi stor erfaring med energioptimering, og vi har leveret mange holdbare løsninger fra vores virksomhed i Glostrup - bl.a. af Bella Center og Københavns Rådhus og andre kunder i København og Storkøbenhavn.

Du kan selv prøve vores online Energiberegningsprogram, hvor du kan beregne dit forbrug og besparelser ved forskellige termiske virkningsgrader, luftmængder, driftstider og temperaturer.

Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon 43 42 20 10 eller sende en e-mail  js@js-ventilation.dk, hvis du vil vide mere om energioptimering eller ønsker et uforpligtende møde. Du kan også læse mere om ventilation her, samt hvilke løsninger inden for ventilationssystemer, som vi kan hjælpe dig med. 


JS Ventilation A/S • Malervangen 9 • 2600 Glostrup • Tlf.: +45 4342 2010 • Fax: +45 4342 7112 • Mail: js@js-ventilation.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.