JS Ventilation A/S
Malervangen 9, 2600 Glostrup
Tlf.: +45 4342 2010
Mail: js@js-ventilation.dk

profil

JS Ventilation A/S
Malervangen 9,
2600 Glostrup
Tlf.: +45 4342 2010
Mail: js@js-ventilation.dk

mobilprofil
energi
denmark  united kingdom
denmark  united kingdom
energi

Autoværksteder

Autoværksteder med styr på luftudskiftning og kritiske stoffer

Arbejdsmiljøet belastes af mange ting – derfor er kravene til ventilation på autoværksteder ekstremt høje
Autoværksteder er arbejdsmiljøer, hvor de ansatte kan komme i kontakt med udstødningsgasser, oliedampe, opløsningsmidler, svejserøg, slibestøv, polér- og voksmidler med mere.
Det betyder, at kravene til ventilation er ekstremt høje, f.eks. skal luften udskiftes 3 gange i timen i opholdszonen i arbejdstiden, samt 1 time før og 1 time efter og der må kun ventileres med friskluft.

Procesventilation ved kilden
Forureningen skal fjernes ved kilden med procesventilation, dvs. med et anlæg, hvor udsugningen er kontrolleret med mekaniske ventilatorer, der er i stand til at fjerne forureningen ved kilden - som f.eks. udstødning.

 

Rumventilation klarer resten!
Procesventilation er ikke i stand til at fjerne forureningen 100% og derfor skal værkstederne sørge for en konstant rumventilation af opholdszonen, mens der arbejdes.
Et af formålene med rumventilationen er også at erstatte den udsugede luft fra procesventilationen, så der holdes en god luftbalance i rummet. Det er vigtigt, at erstatningsluften er frisk og fordeles jævnt i lokalet, ligesom den skal have en passende temperatur, så medarbejderne ikke føler træk.
 


Sådan kommer du videre
Test vores ekspertise inden for autoværksteder og andre belastede arbejdsmiljøer.
Kontakt Søren Duval eller Kim Kronby på 43 42 20 10 og giv os din udfordring i et uforpligtende møde.
Du kan også prøve vores online Energiberegningsprogram.


 

JS Ventilation A/S • Malervangen 9 • 2600 Glostrup • Tlf.: +45 4342 2010 • Fax: +45 4342 7112 • Mail: js@js-ventilation.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.