JS Ventilation A/S
Malervangen 9, 2600 Glostrup
Tlf.: +45 4342 2010
Mail: js@js-ventilation.dk

profil

JS Ventilation A/S
Malervangen 9,
2600 Glostrup
Tlf.: +45 4342 2010
Mail: js@js-ventilation.dk

mobilprofil
energi
denmark  united kingdom
denmark  united kingdom
energi

Bolig

Boligventilation, der lever op til kravene om et sundt indeklima

Ventilationsanlæg med varmegenvinding løser to af fremtidens vigtigste udfordringer
Bygningsreglementets nyeste krav om luftskifte kan være svære at opfylde med traditionelle friskluftventiler og almindelig udluftning.
Ventilation er især vigtigt for at reducere luftfugtigheden, der skal ned under 45% for at mindske risikoen for husstøvmider og skimmelsvamp.
Løsningen er et automatisk ventilationssystem med varmegenvinding. Anlægget sørger for, at boligen er godt ventileret hele døgnet – uden at man skal huske at åbne vinduer eller døre til det fri. Og al den friske luft, som sendes ind i boligen, bliver ikke alene filtreret for støv, pollen og svampesporer – den opvarmes også til en behagelig temperatur.

 

Varmegenvinding sparer stort på energien
Samtidig kan der opnås markante besparelser på varmeregningen, fordi en varmeveksler udnytter energien i udsugningsluften.
Ved normal udluftning kan der -  især i vinterhalvåret - ske en kraftig afkøling af indeluften. Den skal derfor opvarmes af radiatorer eller gulvvarme – og det koster på energiregningen. 
 


Sådan kommer du videre
Test vores ekspertise inden for boligventilation.
Kontakt Søren Duval eller Kim Kronby på 43 42 20 10 og giv os din udfordring i et uforpligtende møde.
Du kan også prøve vores online Energiberegningsprogram.


 

JS Ventilation A/S • Malervangen 9 • 2600 Glostrup • Tlf.: +45 4342 2010 • Fax: +45 4342 7112 • Mail: js@js-ventilation.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.