JS Ventilation A/S
Malervangen 9, 2600 Glostrup
Tlf.: +45 4342 2010
Mail: js@js-ventilation.dk

profil

JS Ventilation A/S
Malervangen 9,
2600 Glostrup
Tlf.: +45 4342 2010
Mail: js@js-ventilation.dk

mobilprofil
energi
denmark  united kingdom
denmark  united kingdom
energi

Forskning

Forsknings- og laboratoriemiljøer med ukendte stoffer og nye teknologier

Ventilation skaber sikkerhed ved eksperimenter
Der er brug for speciel ventilation i laboratorier og andre forskningsmiljøer, hvor der eksperimenteres med ofte ukendte stoffer og teknologier.
Ventilationen skal sikre, at medarbejdere og omgivelser ikke påvirkes af skadelige stoffer – og at der hele tiden er et komfortabelt indeklima med veltempereret frisk luft og den korrekte fugtighed.

Procesventilation og Clean Room løsninger
Laboratorier kræver ofte en omfattende procesventilation for at beskytte de ansatte mod skadelige påvirkninger under arbejdet. Løsningen er bl.a. stinkskabe, sikkerhedskabinetter og punktudsugning samt sikkerhed for opretholdelse af renhedsklasserne i laboratorierne.

  I praksis forsynes systemet med alarmer, der udsender lys- og lydsignaler ved overskridelse af fastlagte grænseværdier – eller driftsforstyrrelser i øvrigt.
Ved Clean Room løsninger kan man vælge at lade ventilationssystemet skabe et svagt overtryk, som er med til at forhindre, at der sker indtrængende forurening fra omgivelserne.
Sådan kommer du videre
Test vores ekspertise inden for forsknings- og laboratoriemiljøer.
Kontakt Søren Duval eller Kim Kronby på 43 42 20 10 og giv os din udfordring i et uforpligtende møde.
Du kan også prøve vores online Energiberegningsprogram.


JS Ventilation A/S • Malervangen 9 • 2600 Glostrup • Tlf.: +45 4342 2010 • Fax: +45 4342 7112 • Mail: js@js-ventilation.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.