JS Ventilation A/S
Malervangen 9, 2600 Glostrup
Tlf.: +45 4342 2010
Mail: js@js-ventilation.dk

profil

JS Ventilation A/S
Malervangen 9,
2600 Glostrup
Tlf.: +45 4342 2010
Mail: js@js-ventilation.dk

mobilprofil
energi
denmark  united kingdom
denmark  united kingdom
energi

Industri

Veloplagte medarbejdere sikrer en effektiv industriproduktion

Et beskyttende og godt indeklima øger præstationerne
Indeklimaets betydning for et menneskes produktivitet og arbejdsglæde er kendt – og der findes mange regler på området. Ved industriproduktion kræves der flere slags ventilationssystemer, for det er ikke bare medarbejderne, der skal tilgodeses. Processerne i produktionen er også i fokus.
Ren luft, en behagelig temperatur og en luftfugtighed, der ikke er for høj, er de første betingelser for, at man kan udføre et godt stykke arbejde og at produkterne kan opfylde de stillede krav og funktionalitet.
Det kan sikres ved dels at beskytte medarbejderne mod udslip fra produktionen – f.eks. ved at placere punktsug på strategiske steder og dels ved at etablere en generel komfortventilation, der styrer indeklimaet.

 

Optimale forhold for proces og produkter
Industriel produktion kan kræve specielle luft- og temperaturforhold, f.eks. af hensyn til materialerne, samt de færdige produkters kvalitet og holdbarhed.
JS ventilation gennemfører målinger af såvel det termiske som det atmosfæriske indeklima, inden vi udarbejder en løsning.
På energisiden omfatter vores forslag også de muligheder, der er for genvinding og besparelser i øvrigt. Prioriteret efter, hvor lønsomme investeringerne vil blive. Der kan være mange penge at hente alt efter ventilationssystemernes udformning, manglende funktionalitet og effektivitet.
 


 

Sådan kommer du videre
Test vores ekspertise inden for industriel produktion.
Kontakt Søren Duval eller Kim Kronby på 43 42 20 10 og giv os din udfordring i et uforpligtende møde.
Du kan også prøve vores online Energiberegningsprogram.

 


JS Ventilation A/S • Malervangen 9 • 2600 Glostrup • Tlf.: +45 4342 2010 • Fax: +45 4342 7112 • Mail: js@js-ventilation.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.