JS Ventilation A/S
Malervangen 9, 2600 Glostrup
Tlf.: +45 4342 2010
Mail: js@js-ventilation.dk

profil

JS Ventilation A/S
Malervangen 9,
2600 Glostrup
Tlf.: +45 4342 2010
Mail: js@js-ventilation.dk

mobilprofil
energi
denmark  united kingdom
denmark  united kingdom
energi

Koncertsale og auditorier

Koncertsale og auditorier, hvor man nyder de gode oplevelser

Der stilles helt specielle krav til ventilationen, når et stort publikum skal opleve teater, musik og andre forestillinger
Når mange mennesker er samlet, stiger såvel temperaturen, som luftfugtigheden og indholdet af CO2. Det kræver en effektiv ventilation for at undgå "dårlig luft" – og det skaber en stærk udfordring:
Lyden i salen må under ingen omstændigheder påvirkes eller forstyrres af ventilationsanlægget, selv om det skal kunne køre med en stor luftmængde.

Kreativitet og støjsvage teknologier
I dag er der arbejdet så intenst med akustikken, at man nærmest kan høre den berømte knappenål ramme scenegulvet. Så når JS ventilation skal løse en opgave af denne karakter, er der både brug for kreativitet og konsekvent brug af de mest støjsvage teknologier.

  Foruden lydbilledet har publikums almene komfort også stor betydning for oplevelsen af koncerten eller forestillingen. Luften skal være frisk uden, at man føler træk.
Flere forskellige metoder kan sikre dette, f.eks. fortræningsventilation - men det er blot én af de muligheder, JS ventilation har erfaring med og kan anbefale. Sådan kommer du videre
Test vores ekspertise inden for koncertsale og auditorier.
Kontakt Søren Duval eller Kim Kronby på 43 42 20 10 og giv os din udfordring i et uforpligtende møde.
Du kan også prøve vores online Energiberegningsprogram.


JS Ventilation A/S • Malervangen 9 • 2600 Glostrup • Tlf.: +45 4342 2010 • Fax: +45 4342 7112 • Mail: js@js-ventilation.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.