JS Ventilation A/S
Malervangen 9, 2600 Glostrup
Tlf.: +45 4342 2010
Mail: js@js-ventilation.dk

profil

JS Ventilation A/S
Malervangen 9,
2600 Glostrup
Tlf.: +45 4342 2010
Mail: js@js-ventilation.dk

mobilprofil
energi
denmark  united kingdom
denmark  united kingdom
energi

Parkeringsanlæg

Parkeringsanlæg med automatik, der sikrer lave omkostninger

Ventilationsløsninger til P-anlæg skal være fuldt automatiserede
Parkeringsanlæg er i dag kendetegnet ved absolut minimal – eller slet ingen bemanding. Det skyldes det skarpe fokus på omkostninger, som er afgørende for at sikre lønsomhed på dette område.
Effektive og konkurrencedygtige løsninger til P-anlæg skal derfor være fuldt automatiserede – med regelmæssige luftmålinger af ilt og kulilte til at tænde og slukke for de ofte meget store ventilatorer, der skal til for at fjerne den urene luft.
Nogle parkeringsanlæg er delvis åbne ud til frisk luft, mens andre er lukkede, f.eks. i kældre med flere dæk, hvor belastningen fra udstødningsgasser kan være betydelig.
  Grundlæggende er kravene de samme: Der skal konstant måles på luftkvaliteten med bl.a. kulilte-detektorer – og straks ventileres, inden sundhedsskadelige værdier overskrides.Sådan kommer du videre
Test vores ekspertise inden for parkeringsanlæg.
Kontakt Søren Duval eller Kim Kronby på 43 42 20 10 og giv os din udfordring i et uforpligtende møde.
Du kan også prøve vores online Energiberegningsprogram.


JS Ventilation A/S • Malervangen 9 • 2600 Glostrup • Tlf.: +45 4342 2010 • Fax: +45 4342 7112 • Mail: js@js-ventilation.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.