JS Ventilation A/S
Malervangen 9, 2600 Glostrup
Tlf.: +45 4342 2010
Mail: js@js-ventilation.dk

profil

JS Ventilation A/S
Malervangen 9,
2600 Glostrup
Tlf.: +45 4342 2010
Mail: js@js-ventilation.dk

mobilprofil
energi
denmark  united kingdom
denmark  united kingdom
energi

Skoler og institutioner

Skoler med perfekt indeklima, der sikrer indlæringen

Den kendte metode med at åbne vinduerne har kun begrænset effekt – og koster på varmeregningen
Brugen af naturlig ventilation, hvor vinduerne i klasselokalerne åbnes mindst 1 gang i timen, kan sjældent løse problemet med at skaffe tilstrækkelig med frisk luft.
Der er fokus på indlæring som aldrig før – og indeklimaets store betydning for succes får stadig flere skoler og institutioner til at vælge et egentligt ventilationssystem. Skoler med ventilationssystemer oplever, at de bedre kan håndtere de stigende mængder af varme og CO2 fra elever og computere i klasseværelserne.
Åbne vinduer er et udmærket supplement, men giver naturlige kuldegener i vinterhalvåret og andre, mere ubehagelige gener, hvis skolen er beliggende i støjende eller forurenende omgivelser.

 

Ventilationsløsninger, der sparer energi
Danske skoler og institutioner er kendetegnet af et betydeligt energiforbrug. Der er flere muligheder for at reducere dette – bl.a. ved at installere et ventilationssystem med varmevekslere, der udnytter energien i den varme udsugningsluft.
JS ventilation anbefaler også en individuel styring af ventilationen. Dels ved, at der kan tændes/slukkes manuelt i det enkelte klasseværelse. Dels med rumfølere, der automatisk slukker for ventilationen i lokaler, som ikke benyttes. Resultatet er markante besparelser!
 


Sådan kommer du videre
Test vores ekspertise inden for skoler og institutioner.
Kontakt Søren Duval eller Kim Kronby på 43 2 20 10 og giv os din udfordring i et uforpligtende møde.
Du kan også prøve vores online Energiberegningsprogram.


 

JS Ventilation A/S • Malervangen 9 • 2600 Glostrup • Tlf.: +45 4342 2010 • Fax: +45 4342 7112 • Mail: js@js-ventilation.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.