JS Ventilation A/S
Malervangen 9, 2600 Glostrup
Tlf.: +45 4342 2010
Mail: js@js-ventilation.dk

profil

JS Ventilation A/S
Malervangen 9,
2600 Glostrup
Tlf.: +45 4342 2010
Mail: js@js-ventilation.dk

mobilprofil
energi
denmark  united kingdom
denmark  united kingdom
energi

Storkøkkener

Er der frisk luft og en god arbejdstemperatur til alle på arbejdspladsen?

Der afgives meget damp og varme under madlavning og her kan det rigtige ventilationssystem spare penge
Tilberedning af mad stiller skrappe krav om hygiejne og fjernelse af varm, fugtig luft under hele arbejdsprocessen. Vi kender det alle fra vores private husholdninger, hvor emhætter med afkast til fri luft i dag er obligatoriske.
I storkøkkener er forholdene de samme, bare i langt større målestok, og derfor kræves der ventilation på højere niveau. For det har stor betydning for både medarbejdere og omgivelser, at luften i køkkenet er ren og til at være i – og at mad osen ikke spreder sig til resten af byggeriet.

Emfang kontra rigtig ventilation
I dag findes der mange gode, professionelle emfang, men i praksis vil et decideret ventilationssystem være mere effektivt og samtidig lønsomt i kraft af varmegenvinding.

  Kogeenheder og ovne afgiver meget damp og varme og det betyder, at udsugningsluften har en markant højere temperatur end det kendes fra f.eks. boliger, kontorer eller institutioner. Den er rig på energi, som ventilationssystemets varmeveksler udnytter effektivt til at spare på varmeregningen.Sådan kommer du videre
Test vores ekspertise inden for storkøkkener og catering.
Kontakt Søren Duval eller Kim Kronby på 43 42 20 10 og giv os din udfordring i et uforpligtende møde.
Du kan også prøve vores online Energiberegningsprogram.


JS Ventilation A/S • Malervangen 9 • 2600 Glostrup • Tlf.: +45 4342 2010 • Fax: +45 4342 7112 • Mail: js@js-ventilation.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.