JS Ventilation A/S
Malervangen 9, 2600 Glostrup
Tlf.: +45 4342 2010
Mail: js@js-ventilation.dk

profil

JS Ventilation A/S
Malervangen 9,
2600 Glostrup
Tlf.: +45 4342 2010
Mail: js@js-ventilation.dk

mobilprofil
energi
denmark  united kingdom
denmark  united kingdom
energi

Sundhed

Sikkert og tophygiejnisk arbejdsmiljø på hospitalerne

Operationsstuer med maksimal tryghed
Et effektivt ventilationssystem er et af de vigtigste redskaber til at sikre sterile miljøer som operationsstuer mod bakterier og partikler.
Ventilationssystemerne skal forebygge, at der sker infektioner under de operative indgreb og derfor er det vigtigt at systemløsninger er designet korrekt.

Laboratorier, der beskytter de ansatte
I laboratorier er der primært fokus på at beskytte de ansatte mod skadelige påvirkninger under arbejdet. Den vigtigste del af løsningen er procesventilation som stinkskabe, sikkerhedskabinetter og punktudsugning.
Det er vigtigt at trykforholdet lokalerne imellem er korrekt designet og indreguleret for at forhindre, at der sker spredning af evt. skadelige stoffer og bakterier.
I praksis forsynes systemet også med alarmer, der giver både et lys- og lydsignal ved overskridelse af fastlagte grænseværdier – eller ved driftsforstyrrelser i øvrigt. Dette skaber sikkerhed for arbejdsmiljøet.

 

Energistyring sikrer besparelser
Hospitaler og den farmeceutiske industri har i dag et stort energiforbrug og en væsentlig del bruges til ventilation, opvarming og køling af luft. JS ventilation indarbejder en optimeret energistyring i alle løsninger.
 


Sådan kommer du videre
Test vores ekspertise inden for sundhedsområdet.
Kontakt Søren Duval eller Kim Kronby på 43 42 20 10 og giv os din udfordring i et uforpligtende møde.
Du kan også prøve vores online Energiberegningsprogram.


 

JS Ventilation A/S • Malervangen 9 • 2600 Glostrup • Tlf.: +45 4342 2010 • Fax: +45 4342 7112 • Mail: js@js-ventilation.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.