JS Ventilation A/S
Malervangen 9, 2600 Glostrup
Tlf.: +45 4342 2010
Mail: js@js-ventilation.dk

profil

JS Ventilation A/S
Malervangen 9,
2600 Glostrup
Tlf.: +45 4342 2010
Mail: js@js-ventilation.dk

mobilprofil
energi
denmark  united kingdom
denmark  united kingdom
energi

Stålkonstruktioner - Velproduceret og solidt


Skal du have fremstillet mindre beslag eller større stålkonstruktioner? Hos JS Ventilation leverer vi alt fra hastende, mindre stålkonstruktioner til mere komplette totalløsninger, som kræver proces og planlægning.

Holdbare løsninger til alle opgaver
Vi udfører alle former for stålkonstruktioner i udførelsesklassen EXC2. Ud over vores værkstedsarbejde udfører vi også serviceopgaver som fx reparation af porte og låger.
Inden for stålkonstruktioner tilbyder vi også specialdesignet produkter som borde til butikker, bardiske til restauranter, skabe til storkøkkener og bærende stål.


Vores smedeafdeling laver mange rustfrie, arkitekttegnet opgaver og bygningsstål samt ståldele til ventilationsindustrien. Vi lægger altid vægt på detaljer, flot finish og kvalitet, når vi udfører en opgave, og vi sætter en stor ære i at levere et førsteklasses håndværk.


Få kvalitetssikre stålkonstruktioner
Hos JS Ventilation tager mange af vores opgaver udgangspunkt i bygge- og ventilationsindustrien. Vi råder over vores egen smedeafdeling i Glostrup med ansatte, som har stor erfaring med opgaver inden for stål og stålkonstruktioner, rustfrit stål, aluminium, messing og generel metalbearbejdning, som vi løser for kunder i København og Storkøbenhavn. 

Vi har kunder indenfor levnedsmiddelindustrien, køkkenbranchen, offentlige institutioner samt restauranter og kantiner. Vi udfører alle slags opgaver inden for stålkonstruktioner som tegnestuer, designere, entreprenører eller private efterspørger, og vi kan håndtere alle faser i et givent projekt. Vi er ikke certificeret til at levere beregninger og statisk dokumentation på diverse stålkonstruktioner, så det skal du som kunde selv stå for.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 43 42 20 10 eller sende en e-mail  js@js-ventilation.dk, hvis du har spørgsmål til vores stålkonstruktioner. Vi kan også hjælpe dig med energioptimering, som du kan læse mere om her. 

Stålkonstruktioner til alle formål

JS Ventilation A/S • Malervangen 9 • 2600 Glostrup • Tlf.: +45 4342 2010 • Fax: +45 4342 7112 • Mail: js@js-ventilation.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.