JS Ventilation A/S
Malervangen 9, 2600 Glostrup
Tlf.: +45 4342 2010
Mail: js@js-ventilation.dk

profil

JS Ventilation A/S
Malervangen 9,
2600 Glostrup
Tlf.: +45 4342 2010
Mail: js@js-ventilation.dk

mobilprofil
energi
denmark  united kingdom
denmark  united kingdom
energi

Profil, vision og strategi

Ny udvikling og professionelt håndværk
JS ventilation fortsætter med at udvikle nye koncepter, der skaber maksimal værdi for vores kunder.

JS ventilation ønsker at stå for og udvikle koncepter, der bedst tager højde for fremtidens krav:

  • Sikkerhed og komfort på arbejdspladserne
  • Kombineret med et stærkt reduceret energiforbrug
  • Sat bæredygtigt sammen med lavest mulige Life Cycle Cost

Visionen er klar: JS ventilation skal være helt i front med netop denne type af systemløsninger, fordi de skaber maksimal værdi for vores kunder.
 

     

Professionelt håndværk og dokumentation
Erfarne medarbejdere med ekspertise inden for service-, fag- og teknikentrepriser – og brug af strategiske samarbejdspartnere på flere nøgleområder – gør os i stand til at føre denne vision ud i livet.
JS ventilation er garant for det professionelle håndværk, der sikrer at den færdige installation lever op til dine forventninger - ledsaget af al den krævede dokumentation.

Life Cycle Cost:
Fremtidens beslutninger vil tage alt med og Life Cycle Cost er med sin ”vugge-til-grav” vurdering af en løsning kommet for at blive. Det vil udgøre en stadig vigtigere del af beslutningsgrundlaget, når der skal investeres i fremtiden.
Det tager JS ventilation højde for allerede i designfasen, bl.a. med det Energiberegningsprogram, du kan prøve her. Og med detaljerede cost/benefit analyser, der inddrager alle muligheder for genvinding af varme, reduktion af luftmængder med samme beskyttelse m.v.

Fremtiden er nu – og JS ventilation gør dine valg bæredygtige...

JS Ventilation A/S • Malervangen 9 • 2600 Glostrup • Tlf.: +45 4342 2010 • Fax: +45 4342 7112 • Mail: js@js-ventilation.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.