JS Ventilation A/S
Malervangen 9, 2600 Glostrup
Tlf.: +45 4342 2010
Mail: js@js-ventilation.dk

profil

JS Ventilation A/S
Malervangen 9,
2600 Glostrup
Tlf.: +45 4342 2010
Mail: js@js-ventilation.dk

mobilprofil
energi
denmark  united kingdom
denmark  united kingdom
energi

Entrepriser uden for Danmark

Entrepriser uden for Danmark

Interessante og krævende opgaver i Grønland
JS ventilation har i en årrække udført entrepriser i Grønland, hvor vi har strategiske samarbejdspartnere inden for VVS, el og isolering. Kombineret med det stærke kontaktnet, der kræves for at løfte disse entrepriser under de til tider meget specielle vejr- og transportforhold.

Vandkultur og vandkraft
En af de seneste opgaver, JS ventilation har løst, er ventilationsentreprisen på Vandkulturhuset i Nuuk – Grønlands første og indtil videre eneste svømmehal.
Vandkraftværket i Qorlortorsuaq er også ventileret fra A til Z af JS Ventilation, ligesom det er blevet til en hel række entrepriser på sygehuset i Nuuk.
 

 

Sådan kommer du videre
Du er altid velkommen til at få mere information om vores arbejde i Grønland og det gode samarbejde med de lokale firmaer. Kontakt Søren Duval eller Kim Kronby på 43 42 20 10 for et uforpligtende møde.
 

 
FAKTA
Vandkulturhuset i Nuuk
Nuuk kommune har opført den smukke og interessante bygning, som JS ventilation har leveret og monteret ventilationsanlæggene i. Totalentreprenør: MT Højgaard A/S. Arkitekter: KHR A/S Arkitekter og Tegnestuen Nuuk A/S. Rådgivende ingeniør: Rambøll Danmark. Bygherre-rådgiver: Bascon A/S.
JS Ventilation A/S • Malervangen 9 • 2600 Glostrup • Tlf.: +45 4342 2010 • Fax: +45 4342 7112 • Mail: js@js-ventilation.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.