JS Ventilation A/S
Malervangen 9, 2600 Glostrup
Tlf.: +45 4342 2010
Mail: js@js-ventilation.dk

profil

JS Ventilation A/S
Malervangen 9,
2600 Glostrup
Tlf.: +45 4342 2010
Mail: js@js-ventilation.dk

mobilprofil
energi
denmark  united kingdom
denmark  united kingdom
energi

Fortrængningsventilation

Effektivt luftskifte og godt indeklima med fortrængningsventilation

Man mærker ikke luftvandringen
Ventilation efter fortrængningsprincippet er et speciale hos JS ventilation og vores medarbejdere har stor erfaring i at foretage de lufttekniske beregninger, udvikle – og installere det færdige anlæg.
Det sker på basis af computerprogrammer, der indregner forhold som lyd, rumtemperatur, luftens CO2-indhold, strømningsforhold m.v. Resultaterne viser bl.a. de lufthastigheder, som kan fremkomme ved indblæsning af den rene, friske luft i de ventilerede lokaler.
Indblæsningen kan ske fra armaturer med særlige placeringer, som JS ventilation f.eks. har installeret i Værløse Kulturhus, hvor luften tilføres under sceneforkanten samt under trappetrin og lignende.

 

Effektivt og behageligt
Fortrængningsventilation benyttes ofte, fordi effekten og fordelene er store. Der sker en god udskiftning af luften, så temperatur, støv, lugt og fugt ikke påvirker indeklimaet negativt. Samtidig sker vandringen af luft på en behagelig måde for de personer, der opholder sig i lokalet.
De mærker den ikke, fordi indblæsningen af frisk luft sker med lav hastighed – og den urene luft samtidig stiger til vejrs og suges ud. 
 


Sådan kommer du videre
Få mere at vide om fortrængningsventilation og de fordele, det giver din virksomhed. Kontakt Søren Duval eller Kim Kronby på 43 42 20 10 for et uforpligtende møde.
Du kan også prøve vores online Energiberegningsprogram.


 

JS Ventilation A/S • Malervangen 9 • 2600 Glostrup • Tlf.: +45 4342 2010 • Fax: +45 4342 7112 • Mail: js@js-ventilation.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.