JS Ventilation A/S
Malervangen 9, 2600 Glostrup
Tlf.: +45 4342 2010
Mail: js@js-ventilation.dk

profil

JS Ventilation A/S
Malervangen 9,
2600 Glostrup
Tlf.: +45 4342 2010
Mail: js@js-ventilation.dk

mobilprofil
energi
denmark  united kingdom
denmark  united kingdom
energi

Teknisk service

Teknisk service, der garanterer optimal ydelse gennem hele levetiden

Service og vedligehold er afgørende for at holde ventilationssystemet oppe – og omkostningerne nede
Teknisk service på højeste niveau er en af de vigtigste forudsætninger for, at du som kunde får maksimalt udbytte af dit ventilationsanlæg gennem hele levetiden.
Netop ventilation er konstrueret til at køre meget – ofte konstant – og derfor skal systemet være korrekt justeret. Det sikrer, at ydelsen er på det ønskede niveau og at energiforbruget holdes under kontrol.
Den langsigtede betragtning ligger - også på serviceområdet - til grund for vores arbejde og rådgivning af din virksomhed. Der er mange penge at spare ved at gøre det rigtige – og i tide.

 

VENT-ordningen er garant for høj kvalitet
Alle teknikere og servicemontører hos JS ventilation er uddannet og eksamineret efter VENT-ordningens retningslinier. VENT er den særlige kontrolordning, som er etableret af Teknologisk Institut i samarbejde med Energistyrelsen, Dansk VVS og Foreningen af Ventilationsfirmaer.
Det sikrer dig bedst tænkelige rådgivning omkring de tekniske forhold ved anlægget.
 


Sådan kommer du videre
Få mere at vide om teknisk service og de fordele, det giver din virksomhed. Kontakt Søren Duval eller Kim Kronby på 43 42 20 10 for et uforpligtende møde.
Du kan også prøve vores online Energiberegningsprogram.


 

JS Ventilation A/S • Malervangen 9 • 2600 Glostrup • Tlf.: +45 4342 2010 • Fax: +45 4342 7112 • Mail: js@js-ventilation.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.