JS Ventilation A/S
Malervangen 9, 2600 Glostrup
Tlf.: +45 4342 2010
Mail: js@js-ventilation.dk

profil

JS Ventilation A/S
Malervangen 9,
2600 Glostrup
Tlf.: +45 4342 2010
Mail: js@js-ventilation.dk

mobilprofil
energi
denmark  united kingdom
denmark  united kingdom
energi

EL

El-tekniske kompetencer, der giver driftssikkerhed og høj ydelse

Automatik styrer anlægget med høj ydelse, når der er mest brug for det og sparer energi i perioder med lavt ventilationsbehov.

JS ventilation har egen el-afdeling, hvor uddannede elektrikere udfører alle former for installationer med såvel stærkstrøm som svagstrøm.
Én af spidskompetencerne er den automatik, som tilpasser driften efter de varierende behov for ventilation, der er i de fleste virksomheder og lokaler.

El-afdelingen har i en årrække haft stor succes med udvikling og opbygning af egne automatikanlæg – inklusiv automatiktavler – ligesom man står for udarbejdelsen af al den krævede dokumentation.

 

Sådan kommer du videre

Få mere at vide om tekniske kompetencer inden for el og automatik, der gør din ventilationsløsning bedre. Kontakt Søren Duval eller Kim Kronby på 43 42 20 10 for et uforpligtende møde.

Du kan også prøve vores online Energiberegningsprogram.


 

JS Ventilation A/S • Malervangen 9 • 2600 Glostrup • Tlf.: +45 4342 2010 • Fax: +45 4342 7112 • Mail: js@js-ventilation.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.